TV show: Big Little Lies


Сесията ми наближа, затова нека изгледам всички възможни сериали. Около Великден изгледах "13 причини защо", за който качих ревю не много отдавна. Последните 2 дни изгледах "Големите малки лъжи". Не си мислете, че седя по цел ден вкъщи и гледам сериали (а как ми се иска), просто и двете продукции са с по един сезон и малко на брой епизоди. 
"Големите малки лъжи" е базиран на едноименният роман на Лиан Мориарти, който разглежда живота на няколко богати семейства. Както във всеки друг роман/сериал тези семейства има своите проблеми - някой малки, други големи. Разбира се тези семейства имат и  своите тайни.
Ще се опитам да спестя всякакви спойлери, за да може всеки да прочете ревюто без да се притеснява, че ще му разваля кефа от гледането. 
"Големите малки лъжи" е малко по-осъвременена версия на комбинацията между "Отчаяни съпруги" и "Оринддж Каунти".  Основата на сериала е около три съпруги и техните деца. В главните роли на тези съпруги са Рийз Уидърспун, Никол Кидман и Шейлийн Удли, която повечето от вас знаят от поредицата Дивиргенти. Признавам, че актьорският състав на този сериал е нещо, което определено те кара да го гледаш. Друга доста интересна роля в сериала има Александър Скарсгард, който играе съпруга на Никол Кидман. Доста сполучлива се получава двойката им в сериала, определено си отиват. Скарсгард е запомнящо се лице от доста други филми и сериали, като "Истинска кръв" или "Легендата за Тарзан", която миналата година излезе по кината. Дори може да ви е познат от някой друг музикален видео клип, като този на Лейди Гага. 
Всяко едно от семействата на героините има проблеми, за които никой не подозира. Всички хора в града ги виждат като идеални и никой не би си помислил, че те могат да бъдат засегнати от така наречените битови проблеми и скандали. Всичко излиза наяве, когато някой е убит. Няма да казвам повече за сюжета, нека сами разберете. 
Града, в който е снимам сериала е повече от удивителна. Градът Монтерей в Калифорния, САЩ има прекрасни скалисти брегове, в който вълните се разбиват с пълна сила. Перфектна локация за този сериал, поне според мен. 
Бих препоръчала тази продукция на всички фенове на "Отчаяни съпруги", на които им липсва сериала и си търсят нещо подобно. Не мисля, че втори сезон или каквото и да е продължение ще излезе, тъй като сериала е базиран на книга, която има доста сполучлив финал, който е пресъздаден също толкова добре и на екрана. Но нали знаете, надеждата умира последна. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com